Hi ik ben Vera.... Tof dat je me hebt gevonden.

Ik ben degene achter de camera en het allerliefst bij het vieren van de liefde....

Nadat ik erachter kwam, dat ik een creatiever leven wilde, heb ik een opleiding aan de fotovakschool gevolgd. Ik ben ontzettend blij dat ik die stap genomen heb.

Ik was al bekend met de spiegelreflexcamera, hij ging mee op onze mooie wereldreizen die ik samen met mijn man heb gemaakt. Eigenlijk was ik toen al verkocht. Ik vind het erg leuk om te ontdekken hoe degene is die ik voor me krijg. Hoe je elkaar hebt ontmoet, waarom jullie ‘echt’ bij elkaar horen. Waar jullie naartoe willen samen in de toekomst en het waarom van de keuzes op jullie trouwdag.

Ik geloof dat fotografie belangrijk is op een mooie dag als een bruiloft. Er zijn zoveel mooie momenten die vastgelegd kunnen worden. Als je dan later weer terugkijkt komt het gevoel weer terug, heerlijk toch. De gezonde spanning voor een trouwdag, doet me ’s morgens enthousiast mijn bed uitspringen, elke keer weer.

11 jaar gelden mocht ik voor de eerste keer een bruiloft fotograferen. ’t Bruidje was juf. De kinderen zongen een lied over hun juf haar mooie jurk, maar.... ze had een broek aan. Die gezichtjes van die kids toen ze erachter kwamen dat het lied de prullenbak in kon, geweldig. Dit was het helemaal emoties vastleggen, dat aan voelen komen. Die kleine details die bij een stelletje passen, ze worden niet vergeten op jullie dag.

Na meer dan 150 bruiloften ( ik kan het zelf amper geloven) heb ik veel ervaring opgedaan qua momenten en sfeer. Het is jullie dag, ik zorg, zonder dat het opvalt, al het mooie vast komt te liggen. De meest relaxte en natuurlijke fotografie ontstaat, wanneer jullie in het moment zijn.

Op de trouwdag ‘vertel’ ik graag jullie verhaal. Waar je het ook gaat vieren of wat je ook gaat doen, zorg dat het ‘jullie’ geweldige bruiloft wordt. Een dag vol plezier, gelach, emoties, samen met de leukste mensen om je heen.

Wat wordt jullie verhaal, laten we afspreken en vertel het me.

Geniet van wat komen gaat

Liefs Vera x

Investering

Het basispakket kost 1200 euro is goed voor 6 uur trouwfotografie. Vanuit daar kunt u ‘a la carte’ voor overuren en een prachtig album kiezen. Een grote selectie van de mooiste bewerkte foto’s worden jullie eigendom.

Wil u meer Photos & Feelings informatie en leuke tips en ideeen voor jullie bruiloft, stuur me een mail en laat weten dat je het Bruidsmagazine wilt ontvangen.