Familie/vrienden fotografie is vooral een beleving, de sfeer moet gezellig en ontspannen zijn.
Veel lol met elkaar dat is de kracht van een mooie familiefoto.
Natuurlijk gaan we voor een paar geposeerde beelden, maar daarna laten we dat heerlijk los.

Locatie

De studio heeft de voorkeur wanneer het buiten minder lekker is, vooral wanneer er kleine kinderen bij zijn.

Wil je een foto aan de muur met een rustige achtergrond dan zou je ook een studioshoot kunnen overwegen. In de studio kunnen ongeveer 15 volwassenen prima poseren. Er is een groot wit vinylen achtergrond, een zwart krijtbord en een betonlook achtergrond aanwezig, zodat de juiste sfeer altijd zal passen voor jullie eigen huis. Afhankelijk van de leeftijd en groepsgrootte zij we een ruim een uur aan het fotograferen in de studio. We kijken ook niet te veel naar de klok, maar vooral naar het resultaat.

Op locatie kun je denken aan het bos de heide het water maar ook een stad of een oude schuur. Den aan het plaatje achteraf, ik denk graag met jullie mee.

Met mooi weer maken we er een relaxed uur a anderhalf uur van.  Met minder weer houden we de snelheid erin, maar nemen we uiteraard ook genoeg tijd.

Als het qua leeftijden uitkomt, is het ‘Gouden uur’ zeker de moeite waard. Dat is het eerste en laatste uur zonlicht op een dag. Het licht is erg mooi, het is zacht en de foto’s krijgen een mooie warme sfeer.

Kledingadvies

Denk van te voren na wat voor kleding jullie aantrekken.

Trek vooral aan wat bij jullie past, maar maak het niet te chaotisch. Je hoeft er ook zeker niet hetzelfde uit te zien, dat kan saai worden.

Merken, grote logo’s en gezichten op een shirt kunnen te veel opvallen. Als de een streepjes heeft, de ander ruitjes, de volgende bloemetjes  en de laatste een ander overheersend patroon,  wordt het er niet rustiger op.

Je wilt dat een gezicht de aandacht krijgt. Kies de kleur die bij je past, maar denk ook aan de foto, komt hij in een lijst in de kamer? Uiteraard kan ik je nog meer info geven over kleding we kunnen altijd even bellen/mailen als er twijfels zijn.

Na de shoot

Na de shoot ontvangt u binnen 48 uur een ruime selectie foto’s in een web resolutie met logo via een online gallery. In de gallery kunt u uw favoriet foto’s aangeven, maar u mag ook langskomen in de studio en het samen met mij bekijken.

 

Investering

160 euro

  • 6 tot 15 personen
  • extra personen a 10 euro per persoon
  • een gallery waaruit je 10 foto’s kunt selecteren die professioneel bewerkt worden upgraden van de shoot met 10 extra foto’s voor 75 euro
  • de zondag heeft een toeslag van 15 euro per shoot
  • de geselecteerde foto’s ontvang u op één USB in hoge resolutie
  • in de studio of op locatie
  • BTW is inbegrepen
  • in een straal van 15 km vanaf Zundert geen reiskosten,daarbuiten € 0,45 per km
    vanaf 4884MA