“ Ik wil graag de pauzeknop zijn in jullie leven”.

Mijn naam is Vera, een enthousiaste energieke fotograaf sinds 2006.

Voor die tijd, werkte ik bij mijn ouders in een bloemenkwekerij. Toch niet helemaal mijn ding want als ik thuis kom met een mooie plant, zegt mijn man, ach weer een plant die op rantsoen gaat. Creativiteit is meer mijn ding.

Fotografie trok me al langer. Ik had een analoge spiegelreflexcamera waarmee ik tijdens onze reizen in de wintermaanden de prachtige ervaringen vast kon leggen. Afrika, Zuid-Amerika, Australië en Azië zelfs op de fiets! We voelden ons echte backpackers en hebben daar ook nooit een moment spijt van gehad. De albums waren afgewerkt voordat m’n jetlag voorbij was, zo leuk vond ik dat.
Toen ik kon kiezen waar m’n hart lag, ben ik meteen naar de fotovakschool gegaan. De naam Photos & Feelings is ook die tijd ontstaan, wat wil ik nu, fotografie of iets met gevoel. Maar deze twee vallen helemaal samen in wat ik nu doe.

Met mijn man, 2 vrolijke kids van 10 en 11 jaar en sinds kort een schat van een Jack Russell, wonen we in een heerlijk huis aan de rand van Wernhout in de gemeente Zundert ( 15 km ten zuidwesten van Breda). Zelf gebouwd, wat een klus en wat nu de studio is, is jarenlang ons woonhuis geweest.
In 10 grote stappen loop ik naar de fotostudio, een fijne plek waar ik baby’tjes, kinderen en families fotografeer, wanneer het weer het buiten niet toelaat of als een ‘ strakke’ foto aan de muur de wens is. Ik ga ook heel graag op pad om te fotograferen, de natuur in, naar het water, een mooie stad.

Waar ik ook erg enthousiast m’n bed voor uitspring is een mooie bruiloft. De energie en de gezonde spanning op zo’n dag, maakt het elke keer weer ook voor mij een feest.

Kortom, bij mij kun je terecht voor alle mooie momenten die ‘t prachtige leven ons biedt. Laat mij jullie ‘safe button’ zijn. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.